Csőd- és felszámolási eljárások, végelszámolás

Vállalom fizetésképtelenségi eljárások megindítását, illetve az eljárások során ügyfeleim képviseletét hitlezői és adósi oldalon egyaránt, valamint az esetleges reorganizációban is szakmai együttműködő partnereimmel együtt állok rendelkezésre. Felszámoló cég(ek)nél végzett munkánk alapján a jogi környezet ismerete mellett gyakorlati tapasztalattal kezeljük a feladatokat.

 
 
 
Csődeljárás

Csődeljárás

Kevésbé ismert és alkalmazott eljárási forma Magyarországon a csődvédelem, pedig rengeteg lehetőséget rejt azoknak a cégvezetőknek, illetve cégtulajdonosoknak, akik saját kezükben szeretnék tartani az irányítást a fizetésképtelenséggel fenyegető helyzetben
Felszámolási eljárás

Felszámolási eljárás

Amennyiben felszámolás alá került a cége, vagy a társaság, amelyikel szemben követelése van, nem szabad hátradőlnie, mert az érdekeit most kell leginkább képviselni, álljon bármelyik oldalon is.
Végelszámolás

Végelszámolás

A végelszámolás lehet egyszerűsített, de egyszerű nem lesz. Ne bízzon a könyvelőjére mindent, mert a gyakorlati tapasztalatok szerint minden céggel vannak problémák, amelyek a törlésnél problémát jelentenek.
Dr. Pajor Dávid ügyvéd

Manapság a jogi kérdések már komplex megoldásokat követelnek, amelyek nem csak az egyes jogszabályok önálló ismeretét követelik meg, hanem az azok alapján adott válaszok globális hatásait is ismerni kell. Több mint tíz éves szakmai tapasztalatommal állok rendelkezésére.

Elérhetőségeim

Cím: 1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 16. II/2.

Telefon: +36 70/366-11-91

E-mail: iroda@drpd.hu​

Kövessen az alábbi helyeken is

Bitcoin

Ezt a honlapot Dr. Pajor Dávid (KASZ: 36066627; adószám: 50066469-1-41), a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvéd tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belsõ szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
Dr. Pajor Dávid ügyvéd © 2009-2018