Bitcoin ügyletek

A blockchain technológián alapuló bitcoin, mint kriptodeviza napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend, így ezekkel kapcsolatos jogi kérdések is előtérbe kerülnek.

A blockchain alapú rendszerek és fizetési megoldások több szempontból is előremutató lehetőségeket rejtenek magukban, azonban ezek alkalmazása a változó és kimunkálatlan jogi környezet miatt veszélyeket is rejt magában.

Bitcoin alapú rendszerek alkalmazásának bevezetésében a lehető legnagyobb tapasztalattal rendelkezem és a Magyar Bitcoin Egyesület első elnökeként abszolút naprakész információk állnak rendelkezésemre a magyarországi szabályozással és lehetőségekkel kapcsolatban.

A kriptodevizák alkalmazásával kapcsolatosan gazdasági kérdésekben és adózási tanácsokban együttműködő partnereimmel állok ügyfeleim rendelkezésére.

 
 
 
Dr. Pajor Dávid ügyvéd

Manapság a jogi kérdések már komplex megoldásokat követelnek, amelyek nem csak az egyes jogszabályok önálló ismeretét követelik meg, hanem az azok alapján adott válaszok globális hatásait is ismerni kell. Több mint tíz éves szakmai tapasztalatommal állok rendelkezésére.

Elérhetőségeim

Cím: 1027 Budapest, Margit körút 26.
Telefon: +36 70/366-11-91
E-mail: iroda@drpd.hu​
Bank: 10100792-02323000-01003004

Kövessen az alábbi helyeken is

btc

Ezt a honlapot Dr. Pajor Dávid (KASZ: 36066627; adószám: 50066469-1-41), a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvéd tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belsõ szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
Dr. Pajor Dávid ügyvéd © 2009-2018