Szolgáltatásaim

Ügyvédi tevékenységem során gazdasági társaságok és magánszemélyek részére egyaránt segítséget kívánok nyújtani a polgári jog területén felmerülő kérdésekben. Elsődlegesen gazdasági - csőd és felszámolási, cégjogi, valamint ingatlanjogi területen állok ügyfeleim rendelkezésre.

Az alábbi szakterületekkel foglalkozom, amelyekről lentebb olvashat bővebben:

  • Társasági jog 
  • Csőd- és felszámolási eljárások, végelszámolás
  • Követeléskezelés
  • Munkajog
  • Ingatlanügyek
  • Gazdasági büntetőjog
  • Bitcoin, cryptocurrency ügyletek
  • Peres képviselet
  • Pénzügyi jog 
  • Szerződések

A közvetlenül nem szakterületeimhez tartozó ügyekben a PNL-Legal szakmai, gazdasági és jogi területen is együttműködő partnerei állnak rendelkezésemre, hogy ügyfeleimet maximális szakértelemmel tudjam kiszolgálni.

 
 
 
Ingatlanügyek

Ingatlanügyek

Ingatlanokkal kapcsolatosan tapasztalattal vállalom adásvétel, ajándékozás, bérlet, közös tulajdonnal kapcsolatos tanácsadás, vagy ingatlanátvilágítás során a megbízást. Nagy értékű ingatlanok eladása, vagy vásárlása esetén teljes diszkréció mellett ltudok segítségére lenni az értékesítésben. A szerződéskötési folyamatot akár angol nyelven is lebonyolítom.
Társasági jog

Társasági jog

Gazdasági társaság alapításán és módosításán kívül átalakulások (kiválás, beolvadás, cégformaváltás) során szerzett tapasztalataimmal a bonyolultabb cégjogi megbízásokat is teljesítem. A gazdasági társaságok minden létszakában tapasztalattal rendelkezem, az alapítástól a megszüntetésig.
Csődeljárás és felszámolás

Csődeljárás és felszámolás

Vállalom fizetésképtelenségi eljárások megindítását, illetve az eljárások során ügyfeleim képviseletét hitlezői és adósi oldalon egyaránt. A reorganizációban pedig szakmai együttműködő partnereimmel együtt állok rendelkezésre.
Követelésérvényesítés

Követelésérvényesítés

A kintlévőségek menedzselése és behajtása a mai gazdasági helyzetben elsődleges feladattá lépett elő, amelynek megfelelő kezelése alapvetően határozza meg egy cég jövedelmezőségét. A követelések érvényesítése során megfelelő stratégia és a fokozatos nyomás gyakorlás elengedhetetlen.
Gazdasági büntetőjog

Gazdasági büntetőjog

A társasági jog, valamint csőd és felszámolási eljárások során szerzett tapasztalatom során rendszeresen felmerülnek a kapcsolódó gazdasági bűncselekmények. Ezen ügyekben felmerülő kérdések csak a párhuzamos jogágak együttes ismeretében és a megfelelő gyakorlattal válaszolhatók meg megfelelő mélységben és sikerrel.
Munkajog

Munkajog

A munkajog minden cégnél alapvető jelentőségel bír, legyen szó a munkaviszony létesítés kérdéseiről, a munkaszerződés módosítás útvesztőjéről, vagy a felmondás és egyéb munkaviszony megszüntetés buktatóinak elkerüléséről.
Peres képviselet

Peres képviselet

Peres eljárásokban, illetve az azt megelőző egyeztetések során a hatékony érdekérvényesítéshez elengedhetetlen a megfelelő jogi képviselet. A peres eljárások során hatványozottan érvényesül, hogy előre kérdezni olcsóbb és hasznosabb, mint egy vesztésre álló helyzetben bekapcsolódni az eljárásba.
Kripto és blockchain ügyek

Kripto és blockchain ügyek

A blockchain technológián alapuló kriptopénzek (kriptodeviza), mint a Bitcoin és sok más altcoin napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. A blockchain alapú rendszerekhez kapcsolódóan finanszírzási megoldások, mint az ICO (Initial Coin Offering), vagy az okosszerződések is működnek, így ezekkel kapcsolatos jogi kérdések is előtérbe kerülnek.
Dr. Pajor Dávid ügyvéd

Manapság a jogi kérdések már komplex megoldásokat követelnek, amelyek nem csak az egyes jogszabályok önálló ismeretét követelik meg, hanem az azok alapján adott válaszok globális hatásait is ismerni kell. Több mint tíz éves szakmai tapasztalatommal állok rendelkezésére.

Elérhetőségeim

Cím: 1027 Budapest, Margit körút 26. I/4.
Telefon: +36 70 366 11 91
E-mail: iroda@drpd.hu​
Bank: HU85 10100792-02323000-01003004

  

Kövessen az alábbi helyeken is

btc

Ezt a honlapot Dr. Pajor Dávid (KASZ: 36066627; adószám: 50066469-1-41), a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvéd tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belsõ szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
Dr. Pajor Dávid ügyvéd © 2009-2022