Peres képviselet

Peres eljárásokban, illetve az azt megelőző egyeztetések során a hatékony érdekérvényesítéshez elengedhetetlen a megfelelő jogi képviselet. A peres eljárások során hatványozottan érvényesül, hogy előre kérdezni olcsóbb és hasznosabb, mint egy vesztésre álló helyzetben bekapcsolódni az eljárásba.

Első sorban polgári peres eljárásokban vállalom a peres képviseletet, de gazdasági büntetőjogi és adó ügyekben is rendelkezem tapasztalattal.

A 2017. július 1. napjávan bevezetett elektronikus kapcsolattartási forma alkalmazásában irodám és együttműködő partnereim is tapasztalattal jár el. 2018. január 1. napjától a polgári perrendtartásról szóló 2016. évi CXXX. tv (Pp.) rendelkezései szerint - meghatározott kivételektől eltekintve - a polgári peres eljárások során a jogi képviselet kötelező.

A megváltozott eljárási szabályok folytán a peres eljárást megelőző egyeztetés és a per előkészítése - a későbbiekben nem pótolható - jelentősége hatványozottan megnőtt, amihez jogi képviselő igénybe vétele elengedhetetlen.

Általános büntetőjogi, illetve családi jogi eljárások során a PNL Ügyvédi Társulás tagjaként együttműködő kollégáimmal állunk rendelkezésére.

 
 
 
Dr. Pajor Dávid ügyvéd

Manapság a jogi kérdések már komplex megoldásokat követelnek, amelyek nem csak az egyes jogszabályok önálló ismeretét követelik meg, hanem az azok alapján adott válaszok globális hatásait is ismerni kell. Több mint tíz éves szakmai tapasztalatommal állok rendelkezésére.

Elérhetőségeim

Cím: 1027 Budapest, Margit körút 26.

Telefon: +36 70/366-11-91

E-mail: iroda@drpd.hu​

Kövessen az alábbi helyeken is

Bitcoin

Ezt a honlapot Dr. Pajor Dávid (KASZ: 36066627; adószám: 50066469-1-41), a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvéd tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belsõ szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
Dr. Pajor Dávid ügyvéd © 2009-2018