Szolgáltatásaim

Ügyvédi tevékenységem során gazdasági társaságok és magánszemélyek részére egyaránt segítséget kívánok nyújtani a polgári jog területén felmerülő kérdésekben. Elsődlegesen gazdasági - , cégjogi és ingatlanjogi területen állok ügyfeleim rendelkezésre.

Az alábbi szakterületekkel foglalkozom, amelyekről lentebb olvashat bővebben:

  • Társasági jog 
  • Csőd- és felszámolási eljárások, végelszámolás
  • Szerződés management
  • Pénzügyi jog 
  • Bitcoin, cryptocurrency ügyletek
  • Ingatlanügyek 
  • Peres képviselet
  • Követelésérvényesítés
  • Munkajog

A közvetlenül nem szakterületeimhez tartozó ügyekben szakmai, gazdasági és jogi területen is együttműködő partnereim állnak rendelkezésemre, hogy ügyfeleimet maximális szakértelemmel tudjam kiszolgálni.

 
 
 
Ingatlanügyek

Ingatlanügyek

Ingatlanokkal kapcsolatosan jelentős tapasztalattal vállalom adásvétel, ajándékozás, bérlet, közös tulajdonnal kapcsolatos tanácsadás, ingatlanátvilágítás, társasházakkal kapcsolatos kérdések ügyében a megbízást.
Társasági jog

Társasági jog

Gazdasági társaság alapításán és módosításán kívül átalakulások (kiválás, beolvadás, cégformaváltás) során szerzett tapasztalataimmal a bonyolultabb cégjogi megbízásokat is teljesítem.
Követelésérvényesítés

Követelésérvényesítés

A kintlévőségek menedzselése és behajtása a mai gazdasági helyzetben elsődleges feladattá lépett elő, amelynek megfelelő kezelése alapvetően határozza meg egy cég jövedelmezőségét.
Szerződés management

Szerződés management

szerződésrendszerek, általános szerződési feltételek, egyedi szerződések
Csőd- és felszámolási eljárások, végelszámolás

Csőd- és felszámolási eljárások, végelszámolás

Vállalom fizetésképtelenségi eljárások megindítását, illetve az eljárások során ügyfeleim képviseletét hitlezői és adósi oldalon egyaránt, valamint az esetleges reorganizációban is szakmai együttműködő partnereimmel együtt állok rendelkezésre.
Peres képviselet

Peres képviselet

Peres eljárásokban, illetve az azt megelőző egyeztetések során a hatékony érdekérvényesítéshez elengedhetetlen a megfelelő jogi képviselet. A peres eljárások során hatványozottan érvényesül, hogy előre kérdezni olcsóbb és hasznosabb, mint egy vesztésre álló helyzetben bekapcsolódni az eljárásba.
Pénzügyi jog

Pénzügyi jog

finanszírozási- és biztosítéki szerződések, pénzügyi intézményekkel szembeni képviselet
Dr. Pajor Dávid ügyvéd

Manapság a jogi kérdések már komplex megoldásokat követelnek, amelyek nem csak az egyes jogszabályok önálló ismeretét követelik meg, hanem az azok alapján adott válaszok globális hatásait is ismerni kell. Több mint tíz éves szakmai tapasztalatommal állok rendelkezésére.

Elérhetőségeim

Cím: 1026 Budapest, Margit körút 26.

Telefon: +36 70/366-11-91

E-mail: iroda@drpd.hu​

Kövessen az alábbi helyeken is

Bitcoin

Ezt a honlapot Dr. Pajor Dávid (KASZ: 36066627; adószám: 50066469-1-41), a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvéd tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belsõ szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
Dr. Pajor Dávid ügyvéd © 2009-2018