Ingatlanügyek

Ingatlanokkal kapcsolatosan jelentős tapasztalattal vállalom adásvétel, ajándékozás, bérlet, közös tulajdonnal kapcsolatos tanácsadás, ingatlanátvilágítás, társasházakkal kapcsolatos kérdések ügyében a megbízást.

Angol nyelven is vállalom az ügyfelekkel a jogügyletek egyeztetését, valamint a szerződések elkészítését.

A földhivatali rendszerrel meglévő elektronikus kapcsolatom alapján naprakész adatokkal tudok szolgálni az egyes ingatlanok tulajdoni lapján található bejegyzésekről, amely nagyban meggyorsítja az ügyintézést és segítséget nyújt a pontos tanácsadáshoz.

Ingatlanügyletekkel kapcsolatos tapasztalataimról a "Referenciák" menüpont alatt olvashat bővebben.

 
 
 
Dr. Pajor Dávid ügyvéd

Manapság a jogi kérdések már komplex megoldásokat követelnek, amelyek nem csak az egyes jogszabályok önálló ismeretét követelik meg, hanem az azok alapján adott válaszok globális hatásait is ismerni kell. Több mint tíz éves szakmai tapasztalatommal állok rendelkezésére.

Elérhetőségeim

Cím: 1136 Budapest, Hegedűs Gyula utca 16. II/2.

Telefon: +36 70/366-11-91

E-mail: iroda@drpd.hu​

Kövessen az alábbi helyeken is

Bitcoin

Ezt a honlapot Dr. Pajor Dávid (KASZ: 36066627; adószám: 50066469-1-41), a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvéd tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belsõ szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
Dr. Pajor Dávid ügyvéd © 2009-2018