Társasági jog

Gazdasági társaság alapításán és módosításán kívül átalakulások (kiválás, beolvadás, cégformaváltás) során szerzett tapasztalataimmal a bonyolultabb cégjogi megbízásokat is teljesítem.

Tulajdonosi, vagy vezető tisztségviselői felelősségi kérdésekben is állok rendelkezésére, illetve képviseletét is ellátom.

Az átalakulások (kiválás, beolvadás, cégformaváltás) komplex ismereteket kívánnak nem csak cégjgi, hanem adózási oldalról is, annak érdekében, hogy pénzügyileg is a legmegfelelőbb megoldást tudják az ügyfelek választani és esetlegesen kedvezményes átalakulás megvalósításával adó- és illetékmentesen lehessen az ügyletet lebonyolítani.

Részvénytársaságok számára részvényeik dematerializált, vagy nyomdai úton történő előállítása, vagy átalakítása során vállalom a képviseletet; mind a KELER (Központi Elszámolóház és Értéktár), mind pedig a nyomda felé.

A társasági jogi ügyekben könyvelő, könyvvizsgáló és adójogi szakemberekből álló együttműködői partnereim állnak rendelkezésemre annak érdekében, hogy ügyfeleim számára teljes körű szolgáltatásokat tudjak nyújtani.

 
 
 
Dr. Pajor Dávid ügyvéd

Manapság a jogi kérdések már komplex megoldásokat követelnek, amelyek nem csak az egyes jogszabályok önálló ismeretét követelik meg, hanem az azok alapján adott válaszok globális hatásait is ismerni kell. Több mint tíz éves szakmai tapasztalatommal állok rendelkezésére.

Elérhetőségeim

Cím: 1026 Budapest, Margit körút 26.

Telefon: +36 70/366-11-91

E-mail: iroda@drpd.hu​

Kövessen az alábbi helyeken is

Bitcoin

Ezt a honlapot Dr. Pajor Dávid (KASZ: 36066627; adószám: 50066469-1-41), a Budapesti Ügyvédi Kamarában bejegyzett ügyvéd tartja fenn, az ügyvédekre vonatkozó jogszabályok és belsõ szabályzatok szerint, melyek az ügyféljogokra vonatkozó tájékoztatással együtt a www.magyarugyvedikamara.hu honlapon találhatóak. A honlapon közzétett információk kizárólag általános tájékoztatásra szolgálnak, amelyek semmilyen esetben sem minősülnek konkrét tanácsadásnak, vagy ajánlatnak.
Dr. Pajor Dávid ügyvéd © 2009-2018